





## INDIAN CHAMBER OF COMMERCE 3E-UDHYOG HOUSE 2019

## Ease of Business, Enterprise and Employment

|27<sup>th</sup> June 2019| Hotel Haritha Plaza; Hyderabad |India|

## **Programme Schedule**

S.NO:	Particulars	Duration	Fror	n To	Speakers/Panelist
1	Registration & Tea/Coffee	30 min	5:30 p.m.	6:00 p.m.	Registration
2	Welcome address	10 min.	6:00 p.m.	6:10 p.m.	Mr. Rajiv Reddy, Chairman, ICC Southern Council
3	Lighting of the holy Lamp	5 min.	6:10 p.m.	6:15 p.m.	Chief Guest and other dignitaries
4	Special Address	15 min.	6:15 p.m.	6:30 p.m.	Chairperson, (IBBI) Insolvency and Bankruptcy Board of India
5	Address by Chief Guest	15 min.	6:30 p.m.	6:45 p.m.	Mr. Jayesh Ranjan,( IAS) Principal Secretary Department of Commerce & Industry, Government of Telangana
6	Vote of Thanks	5 Mins	6:45 p.m.	6:50 p.m.	Debmalya Banerjee, Regional Director, ICC
7	Partner Session (Presentation)	10 min.	6:50 p.m.	7:00 p.m.	Senior representative from Bank
8	Interactive session Address challenges and opportunities for Stressed assets	75 min. Including 30 min. for Q&A	7:00 p.m.	8:15 p.m.	Moderator :- Indian School of Business (ISB) Panelists 1. CEO, Telangana Industrial Health Clinic Limited (TIHCL) 2. GM, National Small Industries Corporation (NSIC) 3.Director, MSME, Government of Telangana 4.President, ALEAP 5. CEO, TASK 6.DG, Pharmexcil 7.Senior representative from Bank 8.Joint Director, Department of Commerce & Industries, Government of Telangana
	<b>Networking &amp; Dinner</b>	45 min.	8:15	9:00	Conclusion